Biljetter till naturums arrangemang


Biljetter säljs på naturum. Det går också bra att i förväg köpa biljetter med hjälp av Swish. Ring då receptionen 044-13 23 30 kl 11-16 tisdag-söndag för mer information.

De flesta av naturums aktiviteter är gratis och öppna för alla, men i särskilda fall behövs biljett för att delta. Vilka evenemang som det säljs biljetter till framgår i programmet och här nedan. Köp biljetter i god tid före arrangemangen eftersom vi har ett begränsat antal platser (60 st om inget annat anges) och biljetterna försvinner snabbt. Sålda biljetter återköps ej. Biljetter kan inte reserveras. Medlemmar i vänföreningen Vattenrikets vänner har 10% rabatt på biljettpriserna om du säger till vid köpet.

 

Aktuella programpunkter som kräver biljett

ÖRNBUSS TILL TOSTEBERGA
Söndag 28 januari kl 9–13 avgång från naturums parkering
.  Ta bussen till de övervintrande örnarna vid kusten. Biljetter 100 kr. Förköp på naturum eller vi Swish. Ring i så fall receptionen 044-13 23 30 för instruktion. I priset ingår bussresa, guidning, dricka och grillad korv. Ta med varma kläder och kikare. Samarr. Nordöstra Skånes Fågelklubb, Naturskyddsföreningen och Studiefrämjandet.

VINTERFÅGLAR
Lördag 10 februari kl 14

Konstnären, fågelskådaren och författaren Lars Jonsson besöker naturum Vattenriket. Med utgångspunkt från boken Vinterfåglar, berättar Lars om fåglar och sitt konstnärskap. Biljetter 50 kr. Förköp på naturum eller vi Swish. Ring i så fall receptionen 044-13 23 30 för instruktion.

TRANBUSS TILL PULKEN OCH TRANORNA
Lördag 7 april kl 14–17 avgång naturum
(flyttad från 24 mars pga sen tranankomst)
Biljetter 100 kr. Förköp på naturum eller vi Swish. Ring i så fall receptionen 044-13 23 30 för instruktion. I priset ingår bussresa, guidning, dricka och grillad korv. Klä dig varmt. Samarr. Nordöstra Skånes Fågelklubb, Naturskyddsföreningen och Studiefrämjandet.

BIOSFÄRBUSS MED SMAK AV VATTENRIKET
Lördag 2 juni klockan 9–14

Vi firar Nationella Biosfärdagen med en bussresa ut i Vattenrikets odlingslandskap. Möt lantbrukare som producerar vår mat på ett hållbart sätt. Bussen avgår från naturum. Biljett 50 kr. Förköp på naturum eller vi Swish. Ring i så fall receptionen 044-13 23 30 för instruktion. Glöm inte ta med fika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Tillbaka